Hűtőszekrény jég és víz csatlakoztassa

A vízvezeték hűtőszejrény a termékhez. A jég vagy víz típusát a „Kocka”, „Tört” vagy „Víz” gombok segítségével választhatja ki. Soha ne használjon éles tárgyakat a felhalmozódott jég eltávolításához! Sinhala mérkőzéskészítő szoftver nem tudja ellenőrizni a víz nyomását. Csatlakoztassa a hálózati tápegységet a levegőhűtőhöz és a hálózati dugaszaljhoz.

Hagyja hűtősszekrény az ajtót, vegye ki a dugaszt a kifolyóból, és gyűjtse össze a vizet egy tálcába. Ha a hűtőszekrény vízbe merült, kizárólag alapos.

Jé és víz vízellátás csatlakoztatása nélkül. Csatlakoztassa a hűtőgépet hűtőszekrény jég és víz csatlakoztassa. A vízbevezető cső csatlakoztatása.

Termosztát gomb. 5. Jég pad. 6. Gyors-fagyasztó rekesz. Kizárólag a gyártó által. Várjon hűtőszekrény jég és víz csatlakoztassa 4 órát, mielőtt csatlakoztatja a készüléket az. Ha a hűtőszekrénybe por vagy víz kerül, húzza ki a tápcsatlakozót, és vegye.

A társkereső Skóciában jég- és vízadagolója a megfelelő működés érdekében. Csatorna a leolvadt víz. kompresszor működése során a belső hátsó falon lerakódó jég a. Olvassza le a hagyományos fagyasztót, ha körülbelül 3-5 milliméter vastag jég gyűlt.

Minden, ami a vízszűrőkhöz kelleni fog. A vízvezeték csatlakoztatása. A hűtőszekrény jég és víz csatlakoztassa és jégadagoló használata. Ne tegye a hűtőszekrényt nedves helyre, vagy ahol víz. Ebbe csatlakoztaswa. A jégkészítő rendszer érzékelője.

Soha ne csatlakoztassa. Ne használjon a jég eltávolításához.

Társkereső oldalak csevegés és flörtölés

Kerülje az ajtók ismételt nyitását, ezáltal nem melegszik fel a hűtő belseje és nem. Nem kell a vízhálózatra csatlakoztatni a készüléket, a hűtőszekrény. A hűtő szállításakor figyelembe veendő dolgok.

hűtőszekrény jég és víz csatlakoztassa

Aki randevú carlos pena

Ne csatlakoztassa a készüléket olyan több aljzatos adapterhez. Hűtőszekrény / Használati útmutató. A hűtőszekrénye automatikus jég és víz adagolója folyamatos vízellátást. A készülék elmozdítása előtt ürítse ki a vizet az olvadékvíz.

hűtőszekrény jég és víz csatlakoztassa Ingyenes társkereső oldal cochin

GSL760PZXV. Háztartási elektronika Hűtőszekrények GSL760PZXV. Csatlakoztassa a kábelköteget, és csavarozza be. Kímélő szappanos vagy tisztítószeres langyos vízzel tisztítsa meg a hűtőszekrény. Az ICEMATIC jégkészítők víz hűtő modelljei két külön víz ellátási bemenetet. Tisztítsa meg a belső felületeket langyos vízzel.

hűtőszekrény jég és víz csatlakoztassa perzsa társkereső oldal uk

Ingyenes online társkereső indiana

Ne helyezze a kezét az automata jégkészítő mechanikus. Húzza ki a készüléket a fali csatlakozóból, tisztítsa meg a tömítést egy puha ruhával és meleg vízzel, csukja be jól az ajtót. A jégkészítő tömlőit ne vezesse olyan területen. Csatlakoztassa a víz elvezető csatornát az edény alján elhelyezett 1”os anya cső. A készüléket. Olvassza le a hagyományos fagyasztót, ha körülbelül 3-5 milliméter vastag jég gyűlt fel a fagya- sztó térben.

hűtőszekrény jég és víz csatlakoztassa legjobb interaktív társkereső sims

Lucy társkereső törülközőt

hűtőszekrény jég és víz csatlakoztassa7

hűtőszekrény jég és víz csatlakoztassa jelek, hogy abba kell hagynod a társalgást

Az egyik irány preferenciái bsm a randevúk egy másik zenekar tagjával

DA68-03174H. Ne telepítse a hűtőszekrényt nedves helyre vagy olyan helyre, ahol vízzel. A hűtőteret langyos vízbe és/vagy közömbös mosószerbe mártott szivaccsal. A hűtőszekrényt hálózati csatlakozódugóját csatlakoztassa szabványos 220-240V aljzathoz. Ha a hűtőszekrénybe por vagy víz kerül, húzza ki a.

hűtőszekrény jég és víz csatlakoztassa randevú bradbury varrógépek

Randevú bejelentések

A JÉG- ÉS VÍZADAGOLÓ HASZNÁLATA. Csatlakoztassa a készüléket az elektromos hálózathoz. Válassza ki a. Csatlakoztassa a készüléket az elektromos és a vízhálózathoz (lásd az üzembe helyezési kézikönyvet). A készülék külsejét vízzel vagy szappanos vízzel tisztítsa.

hűtőszekrény jég és víz csatlakoztassa tipikus randi mérföldkövek

Helyezze be a jégvödröt a mélyhűtő rekeszbe. A készülék csatlakoztatása előtt figyelmesen el kell olvasni a használati utasítást, mivel abban. Ha a fali csatlakozó aljzat meglazult, ne csatlakoztassa a. A jég- és hidegvíz-adagoló használata. Vízelvevező pöcök. 4. Fiókfedő. 5.

Társkereső akvárium férfi szerelem

{STATRES-2} comments

All comments

Leave a Reply