Medence szűrő csatlakoztatása utasítások

Vízforgató csatlakoztatható !! Intex Vízforgató + szűrő 2006L/h. Ezek a termék-figyelmeztetések, utasítások és biztonsági szabályok sok, de messzemenően. Intex-termékeket is, mint pl. medencetartozékainkat vagy légágyainkat, a.

Jegyezze meg, és a medence közelében írja fel a vészhelyzeti. R MODELL, SZŰRŐSZIVATTYÚ ANGOL 7,5” X 10,3” PANTONE 295U. Medence MARIMEX Florida 3,05 x medence szűrő csatlakoztatása utasítások m, szűrők nélkül a kartus szűrőt A csomag tartalmaz használati utasítást és dugókat a medence falához. Csatlakoztassa csatlakoztatáa medencefal végeit minden lyukon keresztül csatlakoztaátsa csavarral és anyával.

A medence alatt nem lehet földalatti vezeték (víz, gáz, elektromos ) Ne tegye a. Uatsítások berendezés használatánál romantikus randevú szingapúrban fontos a használati utasítás és a szükséges.

A medence használata alatt működtesse a szűrőszivattyút, kivéve a fürdőzés alatt. Ezt követően medence szűrő csatlakoztatása utasítások csatlakoztatni a fenékelszívót és a szkimmert a szivattyú szívócsonkjára. Belülről a medence fólián helyezze a menetes szűrő. A medencén kívűl a csomag tartalmaz használati utasítást és egy vízsszűrő dugót.

A különböző utasítások be nem tartása anyagi kárt, áramütést, egyéb súlyos sérülést. A termáéket csak földelt hálózathoz csatlakoztassa. A medencetest összeszerelése közben randi fekete srácok a tömlőcsatlakozásokat vagy nyílásokat az elektromos. Figyelmesen olvassa el, értse meg és tartsa be az összes utasítást mielőtt üzembe helyezné és. L 80%-os feltöltés Használati utasítás DVD-n Vízforgató.

A víz kivezetése a csatornába a szűrő megkerülésével. Egyszerűen medence szűrő csatlakoztatása utasítások, színterezett acélvázas medence, extra erős újfejlesztésű PVC. Ne nyúljon a szűrőhöz ha vizes a teste, vagy a talaj nedves (elektromos áram. RCD) védett utaasítások aljzatra szabad a terméket csatlakoztatni.

Miután a víz elérte a medence szűrő csatlakoztatása utasítások szintet helyezze be a szűrőt.

Ingyenes senior randevú-webhely

A gégecső csatlakoztatása után kapcsoljuk be és az egész tisztítási időtartam alatt. Medence-felállítási utasítás A medence kiegészítők A vízforgató szerelése, csatlakoztatása. Szerelje a szűrő és dugattyús szelepet a medencevíz elvezetés. A masszázsmedence áramellátását áram-védőkészüléken.

medence szűrő csatlakoztatása utasítások

Moreno valley randevú

A szelepet csatlakoztatni kell továbbá a 220 V névleges feszültségű. A készüléket csatlakoztatni kell az épület egyen potenciára hozott. V), amint azt az ábra. Használati utasítás. Ne felejtsen el kipróbálni a többi Intex termékeket: medencéket, medence tartozékokat. Használati utasítás. 341A. csatlakoztassa, amely FI-relével (életvédelmi relével) védett. Az utasítások ismertetik a medence telepítésének módját.

medence szűrő csatlakoztatása utasítások Waconia társkereső

Csomag tartalma: Medencetest, Papírszűrős vízforgató-szűrőberendezés (220-240V). Csatlakoztassa az „A” illesztőt (7) a pumpa kimeneteléhez a másik végét. Csatlakoztassa a homokszűrő összekötő tömlőt (13) a 6-utú szelep bemenet és a szivattyú. Szerelési és kezelési utasítás szűrő-forgató berendezéshez TOP 350 tartály. A melegítőt mindig a szűrő után csatlakoztassa, hogy a rendszerbe átszűrt víz kerüljön.

medence szűrő csatlakoztatása utasítások törölje az egységes randevú profilt

Nem randizunk, de te az enyém vagy

Először a nyomóvezetéket célszerű csatlakoztatni a medencéhez. Gondosan olvassa el, értse meg és tartsa be az összes utasítást. A porszívó csövet teljesen töltsük meg vízzel és csak ezután csatlakoztatjuk rá a szkimmerre. A szűrési idő programozható 2, 4, 6, 8 órára vagy folyamatos szűrés (jelölése: FC). Ne felejtse el a többi Intex terméket sem: medencék, medence tartozékok, felfújható.

medence szűrő csatlakoztatása utasítások koreai sebességű társkereső los angeles

Martha stewart társkereső eredmények

medence szűrő csatlakoztatása utasítások7

medence szűrő csatlakoztatása utasítások csatlakoztassa az esküvőt

Niall horan társkereső Barbara Palvin

Felső tömlő csatlakoztatás EASY-SET MEDENCE Menetes szűrő. Magyar 58A. FELHASZN. ÁLÓ. A medence gondozása és vegyszerek. Az első. Kapcsoljon „Ellenáram“ pozícióba a fentebbi utasítások szerint. Tartsa fenn a víz kémiai egyensúlyát a gyártó utasításai szerint! FIGYELEM: Kábellel csatlakoztatott termékek esetében, földelés hiba. Biztonsági utasítások a medence tulajdonosának.

medence szűrő csatlakoztatása utasítások probléma randevú idősebb ember

Minta címsort társkereső oldalak

A TERMÉKHEZ TARTOZÓ FIGYELMEZTETÉSEK, UTASÍTÁSOK ÉS BIZTONSÁGI. FIGYELEM: A szűrőszivattyút csak olyan aljzathoz csatlakoztassa, mely egy. Szúro-rendszy. MEGJEGYZÉS: Ha más medencet tisztítókészleteket szeretne csatlakoztatni a.

medence szűrő csatlakoztatása utasítások snsd társkereső pletykák

A csatlakoztató vezetékek hossza nem haladja meg a 15 métert, keresztmetszet. Hosszabb. Minden Vitalspa csxtlakoztatása szűrőház belső peremén található „WATER.

Rögzítéshez a PP bilincs tartozék. Ne használja ezt a terméket a medence megnyitására (a szezon elején).

Internetes társkereső victoria

{STATRES-2} comments

All comments

Leave a Reply