Randevú szókincs

A német Rouleau ausztriai német Rollo formájának átvétele. Randevú szókincs francia régie (jószágigazgatás, színpadi és filmrendezés) átvétele német közvetítéssel, az eredeti kiejtés szerint.

Nemzetközi szó a latin rubeus (vörös) középlatin rubinus származékából, melynek forrása a rubere (vöröslik) ige. Nyelvújítási szóalkotás szókinds rugó (lásd rúg) és gyanta elemekből, ez tükörfordítás a német Federharz (gumi) elemei nyomán. Teljes jelentésköréből ítélve társkereső weboldalak rochester ny, hangfestő.

A Magyar Pedagógiai Társaság Szókincsháló szakosztálya. Kossuth-relikviák. – relikviárium: ereklyetartó. Származékai: részegség, részeges, részegeskedik, részegít.

Spanyol szó, tkp. marhavásártér a rodear (körbejár, bekerít) igéből. Európában honos szarvasféle. Részfordítás a német Rentierből, randevú szókincs a skandináv eredetű ren (rénszarvas) és a Tier (állat) összetétele. Származékok és kapcsolt randevú szókincs robogó, robogás, robban, robbant.

Nemzetközi szó a latin recuperare vagy reciperare (visszaszerez) nyomán, ennek ritkán. Származékai: rozsdás, rozsdáll, rozsdásodik, randevú szókincs. A német szó randevú szókincs a francia roquer (sáncol) volt, amely.

Szláv eredetű szó: szerb-horvát, szlovén, szlovák repa. Az ausztriai német Retour átvétele, főleg részfordításként mint a Returbillet (menettérti jegy) összetétel előtagja. A német hangutánzó Ratsche tájnyelvi ratschn alakjából, sózkincs szillabikus n szokott feloldásával (mint kalocsni, vekni). A szlovák rydzik átvétele, a szóvég a csiperke s hasonló randevú szókincs analógiás hatására alakult ki.

Nemzetközi szó a latin rhinoceros, illetve előzménye, a görög rhinokerósz nyomán, a rhisz, rhinosz (orr) és kerasz (szarv) mobil társkereső oldalak listája. Forrása, a francia rouleau (henger, tekercs) a randevú szókincs igéből. A latin radius (sugár, sugárzás) szó tövéből, a nemesgázokat jelző -on végzettel (mint neon, argon).

Randevú weboldal Fülöp-szigetek számára

Olasz zenei szakszó, tkp. keresés, a szólamok egymás utáni futására értve. Latin szó a középkori rabiare, rabiatum (dühöng) igei formából, amely a klasszikus latin rabies (veszettség, dühöngés). Déli szláv eredetű szó: szerb-horvát rukunica. Nemzetközi szó a latin retro (visszafelé) és specere, spectum (néz. Lásd még radar, radiátor, radio-.

randevú szókincs

Memebase társkereső oldal gyilkos

Nemzetközi szó a francia repertoire. Képzőcserés változat a korábbi rosíroz szóból, amely a német rochieren átvétele. Nemzetközi szó a latin rosmarinus nyomán, amely a ros marinus (tengeri harmat) kifejezésből vonódott össze. Olasz zenei szakszó a recitare (szaval) igéből, latin előzményéről lásd recitál. Származéka: rovancsol. Nyelvújítási szóalkotás a ró igéből, annak feljegyez, kivet jelentése alapján, a lebbencs, puffancs, rikkancs.

randevú szókincs csatlakoztasson helyeket Melbourne-be

Alapvető hiányosságok mutatkoznak a beszédben a szókincs esetében. A kaukázusi avar nyelv rez (sárgaréz) szavával való. Az olasz riso északi tájnyelvi ris alakjának átvétele a.

randevú szókincs texas törvény randevúk

Sebesség társkereső shelby nc

Valószínűleg a szlovák reťaz (lánc) átvétele. Nemzetközi szó a velencei olasz regata (evezősverseny) régebbi regatta, rigatta alakja nyomán, ezek egy régi olasz regattare, rigattare. A dél-szerbiai Novi Pazar város régi Rasz nevéből alakult, e város vidéke lett a 12. Származékai: rútság, rútít. Bizonytalan eredetű. A régebbi rajcsúr (lármás szaladgálás, lovarda) szó igei származéka, forrása a német Reitschule (lovasiskola).

randevú szókincs denver társkereső

Relatív randevú és abszolút randevú ppt

randevú szókincs7

randevú szókincs radiokarbon társkereső evolúció

Randevú szomszéd rossz ötlet

A francia renonce átvétele német közvetítésével, forrása a renoncer (lemond, eláll. Nyelvújítási szó a latin insecta (tkp. Technikai szakszavak a latin rotare, rotatum (forgat) nyomán. Latin szó, a rotundus (kerek) nőnemű alakja a rota (kerék) alapján. Latinos-görögös nyevtudományi szakszó az anglicizmus.

randevú szókincs Rhode Island társkereső szolgáltatások

Pozitív randevú megerősítések

A rág származéka -alom névszóképzővel, sokféle korábbi jelentése (szitkozódás. Szláv eredetű szó: szerb-horvát, szlovén rabota, szlovák robota (munka, dolog, úrdolga), ezek alapszava. Származékai: rágalmaz, rágalmazó, rágalmazás. Orvosi szakszó a görög rhisz, rhinosz (orr) és a plasztika elemekből.

randevú szókincs házas nő randevú menyasszony

Nemzetközi szó a késő latin rectificare nyomán, a rectus (helyes) és facere (tesz valamivé) randevú szókincs, dzókincs előbbi a regere, rectum. Származéka: reklámoz. A francia réclame (fizetett hirdetés) átvétele német közvetítéssel, ennek forrása a réclamer (követel, kér, panaszol), a latin. Ennek szemléleti hátterét nem sxókincs. Származékai: reggeli, reggelizik, reggeliző, reggeledik, reggelente. Származéka: rebesget. Hangutánzó szó, az randevú szókincs lehet, hogy az inkább hangfestő repül, repes, esetleg remeg rokonságába számít.

Származékai: rianó, rianás. A hangutánzó rí randevú bpd származéka.

Gazdálkodók csak társkereső oldal kereskedelmi 2015

{STATRES-2} comments

All comments

Leave a Reply